Kaluriküla meeskond, kelle elu ja südameasjaks on kalapüük ning kalast hõrgutiste valmistamine, soovib nüüd jagada oma teadmisi ja pikaaegseid kogemusi teiega. Kutsume sind koos sõprade või kolleegidega osalema meeleolukal kokkamisüritusel, kus süütame grillid ja valmistame maitsvat toitu elaval tulel. Meie kirg on pakkuda teile unustamatuid maitseelamusi ja meeldejäävat kogemust koos kokates.
Kestus: 2 - 4 tundi
Osalejate arv: 1 - 49
Hind alates: 749€
Hind: 89€ inimese kohta
Julgeme kindlalt väita, et kõige maitsvam lõhe küpseb aeglaselt puuplangul lõkke ääres. Lõõmalõhe tegemine nõuab kannatlikkust ja tähelepanu, kuid tulemuseks on erakordselt maitsev ja suitsuse maitsega lõhe, mille liha on seest mahlane ja väljast krõbe.
Lõkkeaseme valmistamine:
Õpime koos, kuidas teha ideaalne lõke, mis tagab ühtlase ja sobiva kuumuse lõõmalõhe valmistamiseks.Kestus: 2 - 4 tundi
Osalejate arv: 1 - 49
Hind alates: 599€
Hind: 59€ inimese kohta
Räime suitsutamise traditsioon on sügavalt juurdunud Eesti rahva igapäevaellu, peegeldades meie tihedat sidet mere ja kalapüügiga. Algselt sai suitsutamine alguse praktilisest vajadusest säilitada kala pikemaks ajaks ilma jahutusseadmeteta, võimaldades seeläbi varuda kalu talveperioodiks.
Kaluriküla meeskond, kellel on aastatepikkune kogemus kalapüügi ja kala valmistamise vallas, soovib nüüd oma teadmisi ja oskusi teiega jagada.
Korraga saab osaleda kuni 49 inimest. Vastavalt grupi suurusele ja huvidele saame kohandada õpitoa täpset sisu ja kestvust.
Teemad võivad hõlmata näiteks lõõmakala valmistamist, maitseelamusi rahvuskalast räimest, küpsetatud austreid või grillitud tuura šašlõkki. Loomulikult on meil ka põnevaid roogi lihaarmastajatele.
Kõik osalejad saavad retsepti koju kaasa, et saaksid valmistada maitsvaid roogasid ka oma köögis.
Kestvus: kuni 1 - 3 tundi
Osalejate arv: 1 - 49