Kaluriküla meeskond, kes on terve elu tegelenud kalapüügi ja kala valmistamisega, soovib nüüd oma teadmisi ja kogemusi teiega jagada. Kutsume sind ja su sõpru või meeskonda ühisele kokkamisüritusele, kus paneme kokku just teile sobiva menüü ja süütame grillid. Meie kirg on valmistada toitu elaval tulel, et pakkuda teile unustamatuid maitseelamusi.
Kestus: 2 - 4 tundi
Osalejate arv: 1 - 49
Hind alates: 599€
Hind: 59€ inimese kohta
Räime suitsutamise traditsioon on sügavalt juurdunud Eesti rahva igapäevaellu, peegeldades meie tihedat sidet mere ja kalapüügiga. Algselt sai suitsutamine alguse praktilisest vajadusest säilitada kala pikemaks ajaks ilma jahutusseadmeteta, võimaldades seeläbi varuda kalu talveperioodiks.
Kaluriküla meeskond, kellel on aastatepikkune kogemus kalapüügi ja kala valmistamise vallas, soovib nüüd oma teadmisi ja oskusi teiega jagada.
Lõkkeaseme valmistamine:
Õpime koos, kuidas teha ideaalne lõke, mis tagab ühtlase ja sobiva kuumuse lõõmalõhe valmistamiseks.Korraga saab osaleda kuni 49 inimest. Vastavalt grupi suurusele ja huvidele saame kohandada õpitoa täpset sisu ja kestvust.
Teemad võivad hõlmata näiteks lõõmakala valmistamist, maitseelamusi rahvuskalast räimest, küpsetatud austreid või grillitud tuura šašlõkki. Loomulikult on meil ka põnevaid roogi lihaarmastajatele.
Kõik osalejad saavad retsepti koju kaasa, et saaksid valmistada maitsvaid roogasid ka oma köögis.
Kestvus: kuni 1 - 3 tundi
Osalejate arv: 1 - 49