Sauga kaluriküla sadamarestoran pakub septembrist mai kuuni ettetellimisel toitlustust seltskondadele erimenüü alusel. Meie köögi südameks on elav tuli – lõke, suitsuahjud ja söegrillid on viisid, kuidas me armastame toitu valmistada.
Olete oodatud nautima meie restorani unikaalset talveõhkkonda, kus õdusalt soojaks köetud telkhall loob erilise atmosfääri. Kuigi sees on hubane ja soe, on see siiski omanäoline keskkond – pikkade talveõhtute veetmiseks soovitame riietuda kihiliselt ning panna jalga soojad sokid, et jalad alati mõnusalt soojas püsiksid.
Õues lõkke ääres valmistame kala, pajast serveerime sooja glögi. Üheskoos istume laua taha, mängime meeskonnamänge nii sees kui ka väljas ning naudime talve täies hiilguses.
See on ideaalne paik eriliseks talveõhtuks pere, sõprade või kolleegidega.
Külmsuitsu marmorkala (tuunikala, lõhe ja marliin)
 Õrnvürtsikas suitsukalamääre leivaõhikul
 Suitsupart apelsinimoosiga
 BBQ-kanatiivad suitsuahjust, tšillise hapukoorega
 Marineeritud seened ja talvised köögiviljad
 Trühvlimajonees ja taluvõi leiva- ja saiavalikuga
Toorjuustukook šokolaadikatte ja marjadega
Menüü hind: 45€
Minimaalne inimeste arv: 10