Sadamarestoran asub Sauga jõe ääres, vaid mõne minuti kaugusel Pärnu südalinnast. Siin saavad kokku soe kaluriküla pererahvas, mõnus sadamaõhkkond, looduslähedus ja hooajalised maitsed. Meie köök pakub kala- ja liharoogasid, mis valmivad valdavalt sütel ja elaval tulel – kala tuleb otse kalurilt, ulukiliha Eesti metsadest.
Ka joogid räägivad meie lugu – kokteiliklaasi jõuab münt, mustsõstar ja rabarber otse koduaiast.
Olgu tegemist kerge lõuna, õhtusöögi või erilise sündmusega – Sadamarestoranis aeg justkui peatub.
(Perioodil september–mai teenindame ettetellimisel ja erimenüü alusel.)
Igapäevaselt retoran avatud juuni - august kell 12:00 - 22.00 (köök kuni 21:00)Tule kaatriga
Külalistele on saadaval kaikohad, mis on tähistatud siltidega KÜLALISELE (2h tasuta):
21, 22, 23, 24.
Aadress:
Uus-Sauga 62, Pärnu
Sadamarestoran on avatud igapäevaselt juunist augustini. Septembrist mai kuuni pakume ettetellimisel toitlustust seltskondadele grupimenüü alusel ning korraldame erilisi õhtusööke ja üritusi. Meie menüüs on värsked kala- ja liharoad, mis valmivad valdavalt sütel. Kala jõuab meie kööki otse kaluri paadist, ulukiliha aga Eesti metsadest jahimeestelt.
Talvehooajal toimub tegevus õdusalt soojaks köetud telkhallis, mis lisab üritustele erilise atmosfääri ja võimaldab nautida talvist loodust mõnusas siseruumis.
Olete oodatud nautima meie Sadamarestorani unikaalset talveõhkkonda, kus õdusalt soojaks köetud telkhall loob erilise atmosfääri. Kuigi telk on hubane ja soe, on see siiski omanäoline keskkond – pikkade talveõhtute veetmiseks soovitame riietuda kihiliselt ning panna jalga soojad sokid, et jalad alati mõnusalt soojas püsiksid.
Õues lõkke ääres valmistame kala, pajast serveerime sooja glögi. Üheskoos istume laua taha, mängime meeskonnamänge nii sees kui ka väljas ning naudime talve täies hiilguses. Sadamarestoran on ideaalne paik eriliseks talveõhtuks pere, sõprade või kolleegidega.
Külmsuitsu marmorkala (tuunikala, lõhe ja marliin)
Õrnvürtsikas suitsukalamääre leivaõhikul
Suitsupart apelsinimoosiga
BBQ-kanatiivad suitsuahjust, tšillise hapukoorega
Marineeritud seened ja talvised köögiviljad
Trühvlimajonees ja taluvõi leiva- ja saiavalikuga
Toorjuustukook šokolaadikatte ja astelpajumoosiga
Menüü hind: 45€
Minimaalne inimeste arv: 10