Sukeldume kalurite igapäevaellu tutvudes kakuamipaadiga, kus avaneb meile rannarahva elu ning meie rahvuskala, räime, püüdmise lugu. See vana kalapaat on aastaid Pärnu lahel lainetel kolistanud ning nüüdseks jõudnud Sauga kalurikülla, kus oleme sellele uue elu andnud ja ehitanud sinna sisse sauna! Merel töötamine võib olla tõeliselt kurnav ning sauna värskendav mõju pärast rasket töönädalat on eestlastele alati olnud väga oluline.
Eraldi kokkuleppel võimalik nautida ka saunamõnusid.
Maitserännak läbi Sauga kaluriküla köögi.
Väike angerjasupp otse pajast, meie suitsuahjudest pärinev külmsuitsu “Marmorkala” ja kuumsuitsu pardirind, oma köögis valmistatud hummus ning kõrvale käsitööleib. Kõik road on tehtud hoole ja armastusega, kandes edasi siinse paiga kalurikultuuri pärandit ning tuues sellele tänapäevase värskuse.
See menüü on pigem kerge köögi tutvustus — võimalus saada ülevaade meie tegemistest ja maitsetest. Kui soov on aga tõsisemalt keha kinnitada, soovitame valida midagi grupimenüüst.